To Cach A Fly

Het was een grote uitdaging te noemen om het volledige geluid voor to Cach a Fly te hebben mogen verzorgen.
En als we het over volledig hebben dan bedoelen we ook van A tot Z
De set opnamen waren zodanig rumoerig dat we gekozen hebben voor een rigelreuze aanpak.
waar bij het volledige set geluid is weg gehaald. Vervolgens is het complete sound design opnieuw opgebouwd.

Zo hebben we samen met de acteurs alle stemmen opnieuw opgenomen in onze studio,
Hierna is door ons 2 weken alleen al aan de folie gewerkt, zijn er sound fx en sound scapes gemaakt.
en is alle muziek gecomponeerd voor een een kloppend en filmisch sound design.

Ik heb zo droog mogelijk water opgenomen”.
Het valt niet mee om alle geluiden zo realistisch mogelijk te lasten klinken.
Zo kwamen we er tijdens de folie achter dat het spatten van het water te nat was.
Dat wil zeggen er zat teveel omgevingsgeluid bij waardoor je goed kon horen dat het in een bepaalde ruimt was opgenomen.

De oplossing was toch Dichterbij te micen, (wat een uitdaging is met een dure Neumann microfoon die absoluut niet nat mag worden) en vervolgens de emmer water die gebruikt werd voor deze opname volledig in pakken in een matras.
Het resultaat droog water!

 

 

 

A washed up Flemish criminal gets assigned the job of babysitting a feisty, young Hungarian beauty in a remote cottage somewhere in the French Ardennes. They don’t know each other’s backgrounds and they’re not supposed to ask questions. But young girls get bored and bored girls act out.

‘To Catch A Fly’ is a dark Dutch comedy about an aging criminal forced to face the lack of impact he has made in the world while watching over a pretty young girl during a hot summer assignment. All he really wants to do is follow simple orders; make sure she stays at the house, keep a low profile and don’t ask questions. The girl has other plans however and she’s not about to let him boss her around.

Genre: Black Comedy, Crime
Duration: 20 min.
Format: Anamorphic 2.39, color.
Spoken Languages: English, Dutch, Flemish, France, Hungarian.
Subs: English, Dutch..

A washed up Flemish criminal gets assigned the job of babysitting a feisty, young Hungarian beauty in a remote cottage somewhere in the French Ardennes. They don’t know each other’s backgrounds and they’re not supposed to ask questions. But young girls get bored and bored girls act out.

‘To Catch A Fly’ is a dark Dutch comedy about an aging criminal forced to face the lack of impact he has made in the world while watching over a pretty young girl during a hot summer assignment. All he really wants to do is follow simple orders; make sure she stays at the house, keep a low profile and don’t ask questions. The girl has other plans however and she’s not about to let him boss her around.

Genre: Black Comedy, Crime
Duration: 20 min.
Format: Anamorphic 2.39, color.
Spoken Languages: English, Dutch, Flemish, France, Hungarian.
Subs: English, Dutch..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *