Arthur Antoine Theunissen

IMG_9487

Arthur Antoine versterkt het Studio Cube Team!

Even voorstellen..

Arthur Antoine Theunissen is een producer / componist met 16 jaar ervaring in het vak. In 2002 begon hij als zelfstandig ondernemer onder de naam Mighty Music. Hij werkte tijdens zijn studie voor een groot muziekproductiebureau in Nederland en deed daar veel ervaring op. In 2003 behaalde hij zijn Bachelor of Music via de HKU te Hilversum.
Hij heeft 9 jaar als pianist met de band Gare du Nord op de planken gestaan en was mede verantwoordelijk voor de opname en sound van de cd’s. Door zijn samenwerking met producer Ferdi Lancee heeft hij veel geleerd over muziekproductie en compositie. Arthur’s samenwerkingen lopen uiteen van professionele musici, tot filmmakers, theaterproducenten en video-bedrijven.

“De reden om samen te gaan werken met Luuk en Frans was helder. Los van het feit dat we dezelfde studioruimte delen (voorheen Studio Cell4). Samen onze krachten bundelen om een completer product te leveren en om onze horizon te verbreden. We zijn bezig om verschillende acties op poten te zetten om zoveel mogelijk talent achter de microfoon te krijgen. Ik heb een heel positief gevoel over onze samenwerking en heb er erg veel zin in!”
Tegenwoordig werkt Arthur Antoine o.a. samen met harpiste Lavinia Meijer aan een muzikaal theaterprogramma ‘Behind The Telescopes’ met animaties van Aimée de Jongh.

Recent heeft hij een aantal bijzondere projecten afgerond:

The Naked Singer van zanger Ludovique
mixage en co-productie audio cd

Alle muziek voor het tv programma Van Harte (EO) gecomponeerd

Opname en mixage single voor zangeres Krystl

Muziek en Sound Design voor de Jeroen Bosch tentoonstelling in ‘s-Hertogenbosch

A Traveller’s Tale – Eric van der Westen, Aron Raams en Angelo Verploegen
opname en mixage audio cd

Rebel dvd van cabaretier Leon van der Zanden
mixage theatershow registratie

 

Reacties zijn gesloten.