Locaties

Na een groot succes in 2016 en 20017 doen er ditjaar weer 6 locaties mee!
Allemaal locaties waar muziek hoog in het vaandel staat en waar dus ook regelmatig wat te doen is op het gebied van bands.
Onze missie is om meer mensen te laten begrijpen dat muziek life beleven veel leuker is als op je Ipad. Vandaar dat  we deze locaties even uitlichten:

Podium Azijnfabriek
Podium  Azijnfabriek is een unieke zaal die te huur is voor eigen invulling.
De organisatie staat open voor suggesties en denkt graag mee. Dus schroom niet om hen te bellen als je bijvoorbeeld je eerste try out met band zou willen doen of een avond muziek zou willen organiseren. De Azijnfabriek is een belangrijk jazz en klassiek podium voor Den Bosch.
Op hun website in de agenda is hun programmering te vinden met een veelzijdigheid aan top musici.
http://podiumazijnfabriek.nl/

Lohengrin
Dit muziekcafé ademt muziek. Vanwege de ongunstige ligging weten jongeren deze plek niet altijd te vinden.
Dit is erg jammer want in muziekcafé Lohengrin is er voor jong en oud altijd wat te beleven.

Er worden veel Jam sessies en optredens georganiseerd waar de echte Bossche muzikanten samenkomen om muziek te maken.
“De doelstelling van het team van muziekcafé Lohengrin is om een platform te creëren waar alles wat met MUZIEK MAKEN te maken heeft, een plek moet kunnen krijgen”.
Zo ook de Bossche band Battle en daar zijn we trots op!
www.muziekcafelohengrin.nl

Koudijs Kafé
Een nieuwe te gekke locatie voor de BBB en ook in Den Bosch is het Koudijs Kafé.
Een industrieel café in de oude mengvoeder fabriek. Kaudijs kafé is flink aan het uitbreiden qua oppervlakte en wil ook graag een brede muziek programmering gaan realiseren. Nu zijn er al regelmatig live bands te vinden en dit zal alleen maar blijven groeien.
www.koudijskafe.nl

World Skate Center
Naast een fantastische skate hal heeft World Skate Center een groot podium en een behoorlijke capaciteit om een goed feestje neer te zetten. De Programmering in WSC Loopt uiteen  van punk tot hiphop.
WSC staat bijzonder open voor mensen met goede ideeën voor leuke concerten.  Zo groeide bijvoorbeeld het Newskoolfest van Bing Berendsen uit tot een van de bekendere hiphop feesten in Nederland.  Een groot team van vrijwilligers runt WSC en maken dat dit een toffe plek is waar iedereen welkom is.
www.worldskatecenter.com

P79
Welke Jong volwassenen is er niet groot mee geworden?
In de 14e eeuwse stadskelder aan de markt vinden we P79. Een kroeg met allure. P79 is het bekendste uitgaanscafé/club van Den Bosch. Veel vette dj’s zijn hier te vinden en op de zondagen worden weer steeds vaker (net als vroeger) vette bands geprogrammeerd. Deze zaal met zeer goede P.A. en goede licht installatie staat garant voor een vette halve finale van de BBB!
www.p79.nl

Willem twee
Waar anders als de W2 zou jij een finale doen van de BBB?
Precies, nergens! W2 het grootste pop podium van Den Bosch met een rijke geschiedenis aan optredens en events. De vetste plek om als beginnend artiest een overtuigende show neer te zetten.
een ultieme uitdaging voor de deelnemers van de Bossche Band Battle om zichzelf professioneel te profileren.
www.willem-twee.nl


 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.