Music Video

Kan jouw muziek in deze tijd nog zonder videoclip? Studio Cube biedt verschillende mogelijkheden om jouw muziek visueel tot uitspatting te brengen. Hieronder een aantal voorbeelden. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten zodat we mee kunnen denken aan een creatieve oplossing.
Voor meer info, bel Frans!

 

Professionele videoclip
Voor het maken van een professionele video clip gaan we graag in overleg met wat jouw specifieke wensen zijn. Aan de hand daarvan schrijven we een script en plan van aanpak als leidraad voor de video. Alles is mogelijk; animatie, filmen op locatie, montage en trucage, visuele effecten…
Prijs op aanvraag.

 

Budgetclip
Dit is een videoclip die op één locatie en in één dag wordt opgenomen. De clip wordt gemonteerd en wel bij je afgeleverd. Kies je favoriete song en samen maken we een clip die je kunt delen op social media of die je kunt gebruiken ter promotie!
Prijs vanaf €400,- excl BTW

Promotie video
Een promotievideo is een registratie van het opnameproces bij ons in de studio. Deze wordt op een creatieve manier gemonteerd zodat hij dienst kan doen als teaser voor jullie release! Jij mag kiezen welke song eronder wordt gemonteerd. De lengte van een promotieclip is ca. 1 minuut.
Prijs vanaf €150,- excl BTW

Liveregistratie  in audio en video
Studio Cube heeft alle expertise in huis voor zowel fantastisch klinkende audio opnames als het filmen en monteren van een sfeervolle video die bij jou past. Waarom zou je dit niet combineren?
Het is mogelijk om in één dag een complete liveclip op te nemen.
Prijs op aanvraag.

Reacties zijn gesloten.