Music Production

 

 


MUSIC PRODUCTION

Voor ieder doel kan muziek worden gecomponeerd en geluid worden ontworpen. Hiermee versterk je de onderliggende emotie van bijvoorbeeld een film of event. Studio Cube’s creatieve team is opgeleid om binnen de kortst mogelijke tijd de juiste toon te vinden voor een project en streeft ernaar om een hoogwaardige productie te leveren die direct op radio, televisie of het web kan worden vertoond. Deze producties kunnen de meest uiteenlopende muziekstijlen bevatten. Bij de uitvoering van deze muziek werkt het Cube team samen met professionele studiomusici om het zo natuurlijk mogelijk te laten klinken. In combinatie met een zeer uitgebreide sample bibliotheek is er een breed klankenpalet beschikbaar.

Werk je aan een film waar muziek onder moet? Ook dan is Studio Cube een hele goede keuze.

  • Studio Cube werkt met proffessionele software als Cubase en Adobe Premiere

SOUND DESIGN
Sound Design is het ontwerpen van geluiden. Dit wordt vooral toegepast bij animaties en videoproducties om bepaalde scènes te versterken of te accentueren. Een audiologo, een bepaald geluidseffect precies op het juiste moment. Liefst samen met muziek tot één geheel smeden is de uitdaging.

AUDIO POST PRODUCTION
Audio-nabewerking behoort ook tot de mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat alle dialoog goed verstaanbaar is, de muziek goed in balans is en de totaalmix op elk apparaat goed klinkt.
Studio Cube heeft diverse films, documentaires en televisieproducties op  zijn naam staan.
Cube verzorgt de meest uiteenlopende producties. Dus ook die van jou is bij ons in goede handen.

Wil je meer info of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op.


 

Reacties zijn gesloten.