Recording

 1. Hey Buddy Kasuaris 6:58
 1. No One Cares Tripp 1:02
 1. Almost There Gare Du Nord 1:02
 1. Just A Little Boy Eric van der Westen & Aron Raams 1:03
 1. Prelude in gis klein Willem van der Rijken 4:06
 1. A Different Grain of Sand Gare du Nord 1:02
 1. Bezerker Temple Renegade 1:14
 1. On The Road Again Eric van der Westen & Aron Raams ft. Kim Hoorweg 1:08
 1. I Feel Fine (album version) Ludovique 1:04
 1. Free Sonny Ragg 1:20
 1. Polytheme Pam Rock4 1:02
 1. Ochtendritueel Funky Frans 1:24
 1. Sisyphus Instant Matter 1:11
 1. Hard Job Hugo The Duke 1:08
 1. I Don't Even Care edit Toul 1:12
 1. Keep Your Lamb Trimmed and Burning - Live Big Bo 1:05

RECORDING
Net zoals het team van Studio Cube word je gedreven door passie voor muziek. Dat schept een band en levert vaak verrassende resultaten op. Studio Cube spreekt jouw taal en denkt in muziek. Als muzikanten onder elkaar weten we dat de techniek altijd in dienst van de muziek staat en nooit andersom.
Je voelt je bij ons snel op je gemak en haalt zo het beste uit jezelf tijdens de opnamesessies. Voor de een is dit het vinden van de perfecte sound of de juiste toon van een song, terwijl de ander kiest voor een vette groove of totale improvisatie. Iedere muzikant is anders en verdient daarom een eigen plan van aanpak.

DE STUDIO
Samen met het Cube team ga je aan de slag in de sfeervolle geluidsstudio. Door de dikke betonnen muren en rustige ligging in een voormalige champignonkwekerij kan er ongestoord gewerkt worden aan jouw muziekproject. De akoestiek van de Live Room is op zichzelf uitstekend te noemen, maar kan zo nodig nog verder worden aangepast met behulp van geluiddempende gordijnen en speciaal ontworpen panelen. Hierdoor is de ruimte met een oppervlakte van 45m² geschikt voor zowel een stevige rockband als voor een intiem strijkkwartet.

Door gebruik te maken van de aparte opnameruimten kunnen we meerdere instrumenten tegelijk opnemen en akoestisch toch gescheiden houden. Daarmee kunnen we de ‘live feel’ of het geluidseigen karakter van een band snel en goed vastleggen. We beschikken over twee analoge mengtafels met ieder 24 kanalen. Er is een ruime keuze aan professionele microfoons en voorversterkers zodat de opnamekwaliteit gegarandeerd is.

MIXAGE
Na het opnameproces is het tijd voor de volgende stap. Alle tracks worden nauwkeurig beluisterd en eventuele schoonheidsfoutjes worden gecorrigeerd. Vervolgens wordt alles in balans gebracht in de mixage. Dit gaat in goed overleg met de artiest of band. Je kunt tijdens deze fase altijd terecht met jouw ideeën over de sound of de mix. Studio Cube beschikt over de beste audio software en hardware om alles piekfijn te latenklinken.
Vervolgens kunnen alle tracks in huis worden gemastered en op een zelfde volumeniveau worden gebracht. Daarna kan er een DDP-master worden gemaakt voor de cd fabriek of online verkoop.

Durf jij de stap te nemen om jouw talent een professionele boost te geven? Neem dan contact op: info@studio-cube.nl

Recording Video’s


Demo pakket voor bands,
De voordeligste manier om kennis te maken met het opnemen van jouw band is via het Demo Pakket. Bij dit pakket speelt de hele band samen i.p.v. elk instrument apart. Hier wordt een professionele registratie van gemaakt. Deze manier van opnemen versterkt het bandgevoel en de interactie tussen de muzikanten.
Omdat je samenspeelt is het natuurlijk van belang dat het repertoire tot in detail is gerepeteerd.
Door de aanwezigheid van verschillende opnameruimten kunnen wij drums, bas en gitaar gescheiden van elkaar opnemen.
Het demo pakket bevat één dag studiotijd en de ruimte om tot drie nummers op te nemen. Hierna wordt het gemixt door een van onze Cube engineers.
Het demo pakket heeft een vaste prijs van 450 euro ex BTW

DEMO Pakket Singer Songwriter
Schrijf jij  liedjes en begeleid je jezelf op je instrument?
Wellicht is dan het Singer Songwriter pakket iets voor jouw!
Dit pakket bestaat uit 4 uur studiotijd + mixage van 3 nummers. Prijs 250,-


Uurtarief of Dagprijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw project.
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Reacties zijn gesloten.